Sinustako partiolainen?

Tule tutustumaan, partiossa tehdään ja opitaan yhdessä kaikkea hauskaa.

Ota yhteyttä:

Lippukunnanjohtaja
Mari Soininen
puh 040-596 2075
mari.soininen@pws.fi

Uutisia

Partiossa välitetään ja toimitaan ryhmissä!

 Partiossa toimitaan ryhmissä, jotka noudattavat partio-ohjelmaa. Ohjelmassa on tärkeää, että saa kokeilla itse. Siihen osallistuvat pienimmätkin partiolaiset: vastuun antaminen nuorille on partion perusidea.

Partioon kuuluu seikkailua ja elämyksiä, jotka kasvattavat tervettä luottamusta omiin kykyihin. Ryhmässä oppii toisaalta myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

Mitä meidän lippukunnassa tehdään?

Meillä opitaan käden ja mielen taitoja: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, kiiveten, suunnistaen. Osataan ensiapua, tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.

Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä se partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon. Partiotoiminta alkaa elo–syyskuun vaihteessa.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan tulemalla käymään tapaamisissamme tai laittamalla vaikkapa sähköpostia.

Tervetuloa mukaan partiotoimintaan!

Partio-ohjelmasta löytyy kullekin ikäkaudelle suunniteltu, eteenpäin johtava, ohjelma. Partion ikäkaudet ovat seuraavat:

  • Sudenpennut 7-10 v
  • Seikkailijat 11-12 v
  • Tarpojat 13-15 v
  • Samoajat 16-18 v
  • Vaeltajat 18-22 v

Aikuisen tuki on partiossa tärkeää ja toivommekin toimintaan mukaan myös uusia aikuisia. Entistä partiokokemusta et tarvitse, jokaiselle löytyy omanlaista tekemistä omien aikataulujen suhteessa.

Aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita toimintaan mukaan!


Soisalon Samoilijoiden toimintaa tukevat:

Leppävirran seurakunta